CHYCHANOVSKY разом з Іллєю LETAY дозволили собі стати співавторами Кобзаря у своїй новій колаборації

11.03.2020

Так створені українці, що козацтво всередині них – назавжди. Це - не гасла, це – ментальний дух, закладений в кожному українцеві, наше архетипічне коріння. Славетний Тарас Григорович Шевченко, який народився 206 років тому, все життя думаючи про долю України, звичайно, теж був просякнутий цим розумінням, і присвятив чимало віршів цій темі.

Музичний продюсер, композитор та музикант CHYCHANOVSKY разом з Іллєю LETAY дозволили собі стати співавторами Кобзаря, переосмисливши його вірш «Іван Підкова» у своїй новій колаборації – Ілля навіть «ризикнув» дописати пару слів. Кожен з нас дописує до українського коріння щось своє – «Серце козака б’ється сильно! Значить, будемо жити вільно!

схожі новини

22.02.2018

Українська співачка Маша Собко презентувала пісню "Ти мій".  Музику до композиції написала хітмейкер Альона Мельник.  

Читати далі
16.10.2018

TRACH презентував новий максі-сингл «Не говори» та випустив відеокліп з однойменною назвою. До платівки потрапило 3 композиції, серед яких вже опубліковані раніше треки ­«Знаєш», «Не говори»

Читати далі
31.08.2018

Український електронік - рок гурт "D.Marsh" слідом за виданим у липні дебютним синглом «Коло», презентують ще одну новинку з назвою «Всередині».

Читати далі